Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Diensten

Speer IT biedt klanten meerdere manieren om hulp te krijgen bij de implementatie en het gebruik van al onze software. Van trainingen voor uw mensen zodat ze snel aan de slag kunnen met het systeem tot onze behulpzame mensen van de Service Desk die graag alle vragen beantwoorden en u nog meer mogelijkheden laten zien, wij kunnen u helpen optimaal gebruik te maken van de software. 

En als u meer gerichte hulp wilt bij implementaties, migraties of optimalisatie van uw activiteiten, ons adviesbureau Speerworks heeft de talenten om u direct ter plaatse te helpen met elk project.

Service Desk

Speer IT is trots op de knappe koppen die onze Service Desk runnen! Het zijn hoogopgeleide specialisten die hun uitgebreide kennis van glasvezel en onze software oplossingen graag met u delen.

Training

Met onze gespecialiseerde training in Cocon Fiber software kunnen uw medewerkers snel aan de slag, of ze het systeem alleen gebruiken om informatie op te zoeken of verantwoordelijk zijn voor het wijzigen en bijwerken van uw netwerkgegevens.

Speerworks

Elk klantproject is uniek. Speerworks heeft het talent om aan elke projectbehoefte te voldoen. 

Wilt u het zelf zien? Vraag een demo aan!

De beste manier om erachter te komen hoe onze softwareoplossingen voor uw bedrijf kunnen werken, is door het zelf uit te proberen. We laten u graag zien hoe het werkt met een vrijblijvende demo. 

Wilt u het met eigen ogen zien? Vraag dan een demo aan! Wij nemen contact met u op over uw specifieke behoeften, zodat wij een gerichte demo kunnen geven waarbij het asset managementsysteem zo goed mogelijk bij uw eigen situatie aansluit.