Zoek op
Sluit dit zoekvak.

FiberFIT Monitoring

In samenwerking met Simac Electronics biedt Speer IT nu FiberFIT Monitoring, de ideale oplossing voor continue bewaking en beheer van de kwaliteit en beschikbaarheid van uw glasvezelnetwerk.

FiberFIT Monitoring aan onze klanten bieden is één van de manieren waarop wij hen kunnen helpen meer controle te krijgen over de steeds verder groeiende glasvezelinfrastructuur.

Een perfect voorbeeld van samen innoveren met onze klanten, de samenwerking tussen Speer IT en Simac Electronics begon met een project om Eurofiber te voorzien van een Optical Network Monitoring System. Door onze kennis van hardware en software te combineren en nauw samen te werken om meet- en registratietools te integreren, hebben we een permanente monitoringtool gecreërd die een compleet beeld geeft van de 'gezondheid' van de passieve netwerkinfrastructuur. Door gebruik te maken van wat we tijdens dat project hebben geleerd, zijn we in staat geweest om een permanente bewakingsoplossing op grotere schaal beschikbaar te stellen voor al onze glasvezelklanten.