Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Carrièremogelijkheden bij Speer IT

Wij zoeken mensen die het verschil willen maken voor onze klanten.

Je carrière opbouwen

Speer IT is een baanbrekend bedrijf en dat willen we graag zo houden. Daarom zijn we altijd op zoek naar vooruitstrevende mensen die het verschil willen maken voor onze klanten.

Wij willen divers, rechtvaardig en inclusief zijn, een bedrijf waar elke werknemer, ongeacht ervaring, perspectief, identiteit of overtuiging zich thuis kan voelen. We doen ook ons best om voordelen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze werknemers tijdens hun ontwikkeling. Dit is een van de redenen waarom de meer dan 50 ervaren professionals die hier al werken zich zo graag inzetten voor het leveren van steeds betere producten en diensten.

Ben jij een pionier die graag innovatief bezig is voor de klant? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken om ons team te versterken! Bekijk hieronder onze huidige vacatures.

Onze arbeidsvoorwaarden

Een dienstverband bij Speer IT biedt een marktconform salaris, collectieve ziektekostenverzekering, een goede pensioenregeling, hybride werkomgeving en reiskostenvergoedingen voor woon-werkverkeer.

Persoonlijke groei versterken

Bij Speer IT heb je de controle over je carrière. We moedigen persoonlijke ontwikkeling aan door je hulpmiddelen te bieden voor loopbaangroei, interne mobiliteit, het delen van kennis en leermogelijkheden.

Tijd voor rust en ontspanning

Wij weten dat mensen die hard werken ook tijd nodig hebben om hun batterijen weer op te laden. Ons arbeidsvoorwaarden omvat 28 vakantiedagen (op basis van fulltime).

Onze vacatures

Adviseur

Werk je graag op het snijvlak van business en IT en vind je het leuk om te werken aan (IT) procesoptimalisaties?

Meer lezen

Tester

Ben je op zoek naar een nieuwe baan als tester? We zijn op zoek naar iemand die kan bijdragen aan het opzetten van geautomatiseerd testen.

Meer lezen

Open sollicitatie

Op zoek naar een interessante nieuwe uitdaging? Speer IT staat altijd open voor het ontdekken van nieuw talent!

Meer lezen

Werken aan klantsuccessen

Werken met klanten is een van de leukste dingen aan mijn functie: hoe we met ons product echt zakelijk succes voor de klant creëren, begrijpen welke waarde we toevoegen, hoe we onze klanten ondersteunen in hun reis, en hoe we die reis samen maken. Uiteindelijk hangt het succes van Speer IT af van het succes van onze klanten.

Paul Havinga

Directeur Verkoop en Partners

 

Ik hou van vragen!

In mijn rol als applicatiebeheerder fungeer ik als sparringpartner voor klanten die vragen of problemen hebben. Hoewel ik niet het primaire aanspreekpunt ben, ga ik met klanten in gesprek om hun zorgen te begrijpen en dienovereenkomstig oplossingen of begeleiding te bieden. Onze softwaretoepassingen hebben vaak onbenutte mogelijkheden, dus als we vragen stellen, kunnen we laten zien hoe klanten hun voordelen kunnen maximaliseren. Daarnaast vind ik het leuk om uitdagingen aan te gaan en ervoor te zorgen dat de klanttevredenheid hoog blijft. Naast het bieden van ondersteuning bestaan mijn verantwoordelijkheden uit het uitvoeren van dagelijks onderhoud aan databases, het testen van nieuwe applicatiefuncties en het proactief bewaken van klantsystemen om optimale prestaties te behouden.

Wilmar Aarsen

Speer IT Onderhoudsteam

Marie-Cecile Fokkema

Kennis delen en plezier maken gaan hand in hand

Mijn werk als accountmanager en trainer voor onze Franstalige klanten heeft enerzijds technische en theoretische aspecten en anderzijds is het heel hands-on en menselijk, wat het allemaal heel interessant maakt. Deze combinatie van savvy en sociaal komt in het hele bedrijf terug en wat ik leuk vind is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt om je plek te vinden. Kennis delen en plezier hebben gaan hand in hand bij Speer IT!

Marie-Cecile

Account Manager en trainer

Wat onze mensen zeggen

Danielle Nierop

Sr. marketingmanager

"Ik werk al bijna 30 jaar in de IT-industrie, dus ik ben bekend met de vele voordelen van digitalisering.

Via een oude bekende ben ik bij Speer IT terecht gekomen in de functie van Sr Marketing Manager. Een rol die mij weer een leuke uitdaging biedt waarin ik al mijn allround marketingkennis kan toepassen.

Speer IT heeft de ambitie om haar internationale voetafdruk te vergroten en ook in het buitenland een belangrijke speler te worden. Dat is een van mijn focusgebieden om die groei samen te gaan realiseren."

Janine Venema

Team Lead Software Ontwikkeling

"Bij mijn vorige werkgever had ik de top van de carrièremogelijkheden bereikt, maar ik wilde graag verder groeien. Die kans kreeg ik bij Speerworks. Ik begon bij Speer als software consultant en na een stevige training werd ik al snel ingezet op migratieprojecten bij klanten. Dit heb ik twee jaar met enorm veel plezier gedaan.

Toen ik plannen had om te verhuizen naar een van de Nederlandse eilanden, zou het voortzetten van het consultancywerk te moeilijk zijn geweest. Om aan mijn situatie tegemoet te komen, kon ik binnen Speer IT tester worden. Sindsdien is het Test Team flink gegroeid en ben ik nu teamleider. 

Ik kijk met veel trots terug op wat we hebben kunnen bereiken. Dat is het mooie van werken bij Speer IT. Alles is mogelijk en ik heb het gevoel dat ik dit bedrijf nog lang niet ontgroeid ben. Speer IT zorgt er altijd voor dat je op de juiste plek zit en dat je jezelf kunt blijven uitdagen."

Paul Konings

UI/UX specialist

"Ik werk al meer dan 12 jaar bij Speer IT en heb al een hele reis achter de rug qua rollen. Ik ben begonnen op de Servicedesk, heb projecten gemanaged, ben Product Owner geweest en ben nu UI/UX Specialist. Dat is waar mijn hart ligt - het creatieve combineren met technologie en het ontwerpen en ontwikkelen van functionaliteit en schermen.

Ik kijk vooral naar hoe onze gebruikers omgaan met onze applicaties en wat ze nodig hebben. Ik verwerk dat in het ontwerp en zorg ervoor dat gebruiksvriendelijkheid voorop staat.

Waarom ik graag bij Speer IT werk is omdat iedereen hier gelijk is aan elkaar. Mijn collega's en management luisteren naar mijn ideeën. Ze staan open voor innovatie en ik krijg veel vrijheid in hoe het team dingen aanpakt. Speer IT helpt mij met mijn ambities en persoonlijke groei. We werken samen aan de toekomst van Cocon Fiber met nieuwe technieken en ideeën."