Carrièremogelijkheden bij Speer IT

Wij zoeken mensen die het verschil willen maken voor onze klanten.

Je carrière opbouwen

Speer IT is een baanbrekend bedrijf en dat willen we graag zo houden. Daarom zijn we altijd op zoek naar vooruitstrevende mensen die het verschil willen maken voor onze klanten.

Wij willen divers, rechtvaardig en inclusief zijn, een bedrijf waar elke werknemer, ongeacht ervaring, perspectief, identiteit of overtuiging zich thuis kan voelen. We doen ook ons best om voordelen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze werknemers tijdens hun ontwikkeling. Dit is een van de redenen waarom de meer dan 50 ervaren professionals die hier al werken zich zo graag inzetten voor het leveren van steeds betere producten en diensten.

Ben jij een pionier die graag innovatief bezig is voor de klant? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken om ons team te versterken! Bekijk hieronder onze huidige vacatures.

Onze arbeidsvoorwaarden

Een dienstverband bij Speer IT biedt een marktconform salaris, collectieve ziektekostenverzekering, een goede pensioenregeling, hybride werkomgeving en reiskostenvergoedingen voor woon-werkverkeer.

Persoonlijke groei versterken

Bij Speer IT heb je de controle over je carrière. We moedigen persoonlijke ontwikkeling aan door je hulpmiddelen te bieden voor loopbaangroei, interne mobiliteit, het delen van kennis en leermogelijkheden.

Tijd voor rust en ontspanning

Wij weten dat mensen die hard werken ook tijd nodig hebben om hun batterijen weer op te laden. Ons arbeidsvoorwaarden omvat 28 vakantiedagen (op basis van fulltime).

Onze vacatures

Support Agent

Ben je op zoek naar een geweldige kans om je carrière in de IT uit te bouwen en krijg je de kans om te werken met ...

Meer lezen

Open sollicitatie

Op zoek naar een interessante nieuwe uitdaging? Speer IT staat altijd open voor het ontdekken van nieuw talent!

Meer lezen

Consultant

Denk je dat je hebt wat nodig is om software implementatie- en migratieprojecten te beheren?

Meer lezen

.Net ontwikkelaar (C#)

Wij zijn op zoek naar een Developer. Ben je geïnteresseerd in een functie waarin jij je ervaring in het werken aan de ontwikkeling van nieuwe ...

Meer lezen

Werken aan klantsuccessen

Werken met klanten is een van de leukste dingen aan mijn functie: hoe we met ons product echt zakelijk succes voor de klant creëren, begrijpen welke waarde we toevoegen, hoe we onze klanten ondersteunen in hun reis, en hoe we die reis samen maken. Uiteindelijk hangt het succes van Speer IT af van het succes van onze klanten.

Paul Havinga

Directeur Verkoop en Partners

Ik hou van vragen!

In mijn functie als Service Desk Teamlead ben ik het eerste aanspreekpunt voor elke klant die een vraag of een probleem heeft. Onze softwareapplicaties zijn vaak tot meer in staat dan klanten beseffen, en daarom geven vragen ons de kans om aan de klant te laten zien hoe ze het volledige potentieel kunnen benutten. En natuurlijk helpen we hen ook als ze tegen problemen aanlopen. Ik hou van een uitdaging en ik hou van een tevreden klant, dus wat mij betreft is geen probleem te groot om aan te pakken. De Service Desk voert ook dagelijks onderhoud uit op databases, test nieuwe applicaties en functionaliteit en monitort proactief onze klantsystemen om alles zo soepel mogelijk te laten draaien voor onze klanten.

Wilmar Aarsen

Speer IT Servicedesk

Marie-Cecile Fokkema

Kennis delen en plezier maken gaan hand in hand

Mijn werk als accountmanager en trainer voor onze Franstalige klanten heeft enerzijds technische en theoretische aspecten en anderzijds is het heel hands-on en menselijk, wat het allemaal heel interessant maakt. Deze combinatie van savvy en sociaal komt in het hele bedrijf terug en wat ik leuk vind is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt om je plek te vinden. Kennis delen en plezier hebben gaan hand in hand bij Speer IT!

Marie-Cecile

Account Manager en trainer

Wat onze mensen zeggen

Danielle Nierop

Sr. marketingmanager

"Ik werk al bijna 30 jaar in de IT-industrie, dus ik ben bekend met de vele voordelen van digitalisering.

Via een oude bekende ben ik bij Speer IT terecht gekomen in de functie van Sr Marketing Manager. Een rol die mij weer een leuke uitdaging biedt waarin ik al mijn allround marketingkennis kan toepassen.

Speer IT heeft de ambitie om haar internationale voetafdruk te vergroten en ook in het buitenland een belangrijke speler te worden. Dat is een van mijn focusgebieden om die groei samen te gaan realiseren."

Janine Venema

Team Lead Software Ontwikkeling

"Bij mijn vorige werkgever had ik de top van de carrièremogelijkheden bereikt, maar ik wilde graag verder groeien. Die kans kreeg ik bij Speerworks. Ik begon bij Speer als software consultant en na een stevige training werd ik al snel ingezet op migratieprojecten bij klanten. Dit heb ik twee jaar met enorm veel plezier gedaan.

Toen ik plannen had om te verhuizen naar een van de Nederlandse eilanden, zou het voortzetten van het consultancywerk te moeilijk zijn geweest. Om aan mijn situatie tegemoet te komen, kon ik binnen Speer IT tester worden. Sindsdien is het Test Team flink gegroeid en ben ik nu teamleider. 

Ik kijk met veel trots terug op wat we hebben kunnen bereiken. Dat is het mooie van werken bij Speer IT. Alles is mogelijk en ik heb het gevoel dat ik dit bedrijf nog lang niet ontgroeid ben. Speer IT zorgt er altijd voor dat je op de juiste plek zit en dat je jezelf kunt blijven uitdagen."

Stephan Abbes

Product Owner

"Na mijn studie Small Business Management ben ik eerst in Zuid-Afrika gaan werken. Toen ik na die prachtige ervaring terugkeerde, ben ik begonnen als consultant bij Speerworks. Binnen de kortste keren was ik op stoom en legde ik de juiste connecties. Ik kreeg al snel interessante opdrachten en heb zelfs hele migraties naar Cocon Fiber geleid.

Na nog een aantal grote klantopdrachten was het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging binnen Speerworks aan te gaan als teamleider. In die rol heb ik veel geleerd over het leiden van een jong team. Het leukste aan mijn werk vond ik het overdragen van kennis aan (nieuwe) Speerworks medewerkers en het zorgen voor slimme en efficiënte processen binnen het team.

Mijn volgende carrièrestap was account management, waar ik mijn kennis kon gebruiken om klanten te adviseren over de beste oplossingen. Nu ben ik product owner, een functie die me een stap verder brengt. Het stelt me in staat om mee te beslissen over de productstrategie en hoe deze wordt uitgerold. Speer biedt ons alle mogelijkheden om onze ambities waar te maken."