Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Wat onze klanten zeggen

De behoeften van onze klanten veranderen voortdurend. Dat betekent ook dat onze softwareoplossingen voortdurend moeten meegroeien.

Wij nodigen u uit om hun verhalen te lezen. Daarin vertellen zij wat belangrijk is voor het succes van hun bedrijf en hoe onze schaalbare softwareoplossingen dat ondersteunen.

Testimonials van onze klanten

Het grote voordeel van Cocon Fiber is dat je alle informatie in één portaal hebt!

Wilco Beijer

Teamleider en Cocon Fiber key-user

Asset management wordt steeds belangrijker voor ons. Ons succes is gebaseerd op eersteklas SLA's. Is je asset management van slechte kwaliteit, dan kun je de SLA's niet waarmaken en dat heeft ernstige negatieve gevolgen.

Eric Kuisch

COO en bestuurslid

Cocon Fiber levert ook de ROI-berekeningen van de business cases waardoor we direct kunnen zien hoe snel we de investering kunnen terugverdienen.

Mark Marsman

Teamleider transportontwerp

Dankzij de transparantie en het gebruiksgemak van de oplossing kunnen wij het hoge kwaliteitsniveau van ons onderhoud waarborgen en tegelijkertijd onze wettelijke vereisten volledig automatiseren.

Christophe van den Broecke

Netwerkarchitect Glasvezel

CoconTheWeb heeft onze reactie op verzoeken om service-informatie radicaal veranderd en de vraag naar service-informatie voor ons GIS-team op indrukwekkende wijze verminderd.

Kevin Foley

Specialist GIS-technologie BT Ierland

Sinds we Cocon Fiber gebruiken, kunnen we onze glasvezelnetwerken veel eenvoudiger en efficiënter beheren. We maken veel beter gebruik van de capaciteit van de bestaande netwerken van onze klanten.

Leroy Bontrop

Projectleider

BAM Telecom

BAM Telecom behoort tot de beste in de markt als het gaat om de aanleg van telecommunicatienetwerken. We spreken hier met Wilco Beijer, die Senior Werkvoorbereider is bij de Business Unit Services, waaronder beheer en onderhoud van netwerkinfrastructuren vallen.

T-mobile

T-Mobile werkt voortdurend aan verbetering en uitbreiding van haar netwerk. "Daarvoor is een goede glasvezelregistratie essentieel", zegt Mark Marsman, Teamlead Transport Design bij T-Mobile. "Daarom vertrouwen we op Cocon Fiber. Met behulp van Cocon Fiber kunnen we strategische beslissingen nemen over onze netwerkuitbreidingen en -aanleg."

BT

In Nederland kan BT de verschillende soorten netwerken gemakkelijk registreren zoals het goed georganiseerde Kadaster dat voorschrijft, dankzij de verregaande automatisering en de effectieve samenwerking met een dienstverlener als Speer IT en zijn registratiesysteem CoconTheWeb.

Wilt u het zelf zien? Vraag een demo aan!

De beste manier om erachter te komen hoe onze softwareoplossingen voor uw bedrijf kunnen werken, is door het zelf uit te proberen. We laten u graag zien hoe het werkt met een vrijblijvende demo. 

Wilt u het met eigen ogen zien? Vraag dan een demo aan! Wij nemen contact met u op over uw specifieke behoeften, zodat wij een gerichte demo kunnen geven waarbij het asset managementsysteem zo goed mogelijk bij uw eigen situatie aansluit.