Speerworks: kennis verbinden

Elk klantproject is uniek. Speerworks heeft het talent om aan elke projectbehoefte te voldoen. 

Speerworks - experts in Cocon Fiber

Speer IT werkt continu aan de kwaliteit van de producten die wij leveren. We zijn ook trots op de langdurige en succesvolle samenwerkingen die wij onderhouden met onze klanten. In 2014 richtten we Speerworks op zodat we nog meer ondersteuning konden bieden aan onze klanten.
 
Onze meer dan 20 jaar ervaring in glasvezel geeft ons de expertise om onze klanten te helpen met uitstekend advies voor het beveiligen van hun netwerken en het optimaliseren van de zakelijke voordelen op de lange termijn. Naast onze best practices consulting, plaatst Speerworks ook getalenteerde softwareprofessionals direct bij u op locatie om u te helpen met operationele processen of met de migratie en implementatie van onze systemen.
 
Hierdoor kunnen wij u optimale ondersteuning bieden bij het gebruik van Speer IT producten. Onze mensen kunnen u helpen met de hands-on processen en de beste manier om onze oplossingen te gebruiken voor uw specifieke behoeften. Tegelijkertijd zijn het zeer deskundige experts die u ook effectievere en efficiëntere manieren kunnen laten zien om de klus te klaren.
 
Professionals bij Speerworks zijn allemaal intern door Speer IT opgeleid om nieuwe producten effectief te testen in Cocon Fiber, ook binnen de webomgeving. Ze werken ook binnen de professionele support omgeving van Speer IT, zodat ze alle Speer IT producten van binnen en buiten kennen en klanten kunnen helpen met een breed scala aan vragen.

Best practices van asset management

Met meer dan 20 jaar ervaring in de glasvezelindustrie, heeft Speer IT nauw samen mogen werken met zowel grote internationale telecombedrijven als kleinere startende bedrijven. Dat heeft ons veel inzichten gegeven in welke processen goed gaan en ook in waar het fout kan gaan. Die ervaring gebruiken we om best practices met onze klanten te delen.

Als u bezig bent met het opzetten van uw interne beheerprocessen voor uw netwerkinfrastructuur en extra ondersteuning van een ervaren partner kunt gebruiken, geeft Speer IT u het beste professioneel advies voor uw specifieke uitdagingen. Bij Speer IT zijn we er trots op een strategische partner te zijn die glasvezel begrijpt en met u kan samenwerken om uw succes te versnellen.

Wij geloven dat innovatie en succes worden bereikt door samen te werken.

Goede redenen dus om Speer IT met u mee te laten denken! Wij staan altijd klaar om onze kennis met u te delen.

De implementatie van registratiesoftware voor glasvezel vereist specialistische kennis

Het migreren en implementeren van software en systemen is specialistenwerk. Uw organisatie is uniek en onze oplossing ook. Daarom worden onze softwaresystemen bij implementatie volledig op maat ingericht. Dat doen we volgens uw exacte bedrijfsbehoeften. U kunt op ons rekenen voor specialistische expertise en advies.

Heeft u ondersteuning nodig bij het migratie- of implementatietraject van het softwaresysteem, dan heeft Speer IT de kennis en de specialisten om u daarbij efficiënt en effectief te kunnen helpen. U krijgt alle service om de migratie of implementatie soepel te laten verlopen.

In sommige gevallen wilt u misschien een van onze specialisten direct bij uw op kantoor laten werken. Onze consultancy service, Speerworks, heeft de juiste softwareprofessionals beschikbaar om bij u op locatie te werken aan de implementatie en migratie of u te helpen met de dagelijkse operationele processen. 

Consultancy

Advies over best practices bij uw asset management

Implementatie

Migratie en implementatie van software en systemen

Training

Een ideale start met geïndividualiseerde Cocon Fiber training