Over ons

De mensen, het bedrijf - de professionals achter glasvezelregistratie.

Bij Speer IT scheppen we niet graag op over onszelf omdat het echt de mensen zijn die ons bedrijf groot maken! Dus, laat ons u voorstellen aan het team achter ons glasvezelregistratiesysteem en u het verhaal vertellen van Speer IT.

Speer IT is opgericht in 1999 door Mark van der Heijden en Peterpaul Brundel en is een gevestigd particulier bedrijf. Wij zijn marktleider in Nederland, maar ook internationaal zeer actief. Ons bedrijfsdoel is om de wereldwijde leider in glasvezelregistratie te worden. Speer IT's eerste grote project kwam van BT Nederland en werd snel gevolgd door onder andere KPN (Reggefiber), T-Mobile (Tele2), Orange (Mobistar), Eurofiber en vele andere belangrijke klanten waarmee we al vele jaren een nauwe relatie hebben. In die tijd hebben we ook Speerworks opgericht, een adviesbureau dat klanten adviseert en ondersteunt bij de implementatie en het gebruik van onze Cocon Fiber asset management oplossing om daarmee maximaal zakelijk voordeel te realiseren.

We werken samen met onze klanten en overleggen regelmatig met hen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen. Bij Speer IT zijn we er trots op dat we worden gezien als een strategische partner in plaats van de zoveelste leverancier. Daarom is klanttevredenheid altijd onze hoogste prioriteit.

Speer IT is al meer dan twee decennia de toonaangevende leverancier van software voor glasvezelregistratie. Als marktleider bedienen wij grote internationale telco bedrijven zoals Eurofiber, BT, KPN, DELTA fiber, Deutsche Glasfaser, Fiberklaar, Orange, Unifiber, ODF en vele anderen. Ons team van meer dan 50 gepassioneerde professionals heeft uitgebreide ervaring in de telecomindustrie en werkt hard aan het continu ontwikkelen en verbeteren van onze oplossingen voor de registratie van glasvezelnetwerken.

Het zijn onze mensen die Speer IT tot marktleider maken!

Bright minds. Social minds. Dit zijn de kenmerken van onze mensen bij Speer IT. Van de system engineers tot sales tot de service desk, ons team van meer dan 50 professionals gebruikt hun kennis om u en elkaar te helpen, elke dag weer.

Ons bestuur zorgt ervoor dat iedereen zijn beste werk kan doen om de beste producten te leveren. Laten we hen aan u voorstellen.

Speer IT luistert

Ons motto: wij innoveren door te luisteren.

Zeker, onze klanten profiteren daarvan. Maar wat betekent dat in de praktijk? Het betekent dat wij samen met u zoeken naar nieuwe oplossingen, die vervolgens ook voor andere klanten nuttig kunnen zijn. Samenwerking zorgt ervoor dat wij efficiënter kunnen werken en dat u meer glasvezelverbindingen kunt aanleggen en die beter kunt beheren.

Bovendien is Speer IT al meer dan tien jaar ISO 9001 en ISO27001 gecertificeerd, waarmee de industriestandaard voor kwaliteitsbeheer en informatiebeveiliging wordt gegarandeerd.

Bij Speer IT hebben we niet alleen een hart voor de zaak. We hebben ook een hart voor elkaar, voor onze klanten en voor de wereld waarin we mogen leven. Duurzaamheid heeft voor ons een hoge prioriteit. We zijn ons volledig bewust van onze ecologische voetafdruk en we zijn actieve deelnemers aan meerdere CO2-initiatieven.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe productontwikkelingen, evenementen en ander nieuws.