Maak een ideale start met speciale Cocon Fiber trainingen

Met onze gespecialiseerde training in de Cocon Fiber software kunnen uw medewerkers snel aan de slag, of ze het systeem alleen gebruiken om informatie op te halen of verantwoordelijk zijn voor het wijzigen en bijwerken van uw netwerkgegevens.

Voor elk afzonderlijk type gebruiker hebben we een apart trainingsprogramma, dat erop gericht is hen zo snel en efficiënt mogelijk wegwijs te maken in de werking van het systeem, zodat u geen kostbare tijd verliest. De trainingen behandelen alle verschillende functionaliteiten die ze in hun dagelijkse activiteiten moeten gebruiken, zodat ze snel het maximale uit de software kunnen halen.

Geef uw mensen de ideale start voor het gebruik van Cocon Fiber met het juiste trainingsprogramma! Neem voor meer informatie contact op met onze trainingsafdeling op training@speerit.nl

Cocon Fiber View Training - de basis

Leer Cocon Fiber in al zijn basisfuncties kennen. We doen veel oefenopdrachten en aan het eind van de dag ben je als gebruiker vertrouwd met alle hoofdfuncties van Cocon Fiber.

Dit is de ideale opleiding voor wie Cocon Fiber moet gebruiken om de juiste informatie te vinden om zijn werk te doen.

Cocon Fiber Mutatietraining - voor de profs

Dit trainingsprogramma is voor de gevorderde gebruikers van Cocon Fiber en een vervolgcursus op de View Training. Het is een driedaagse cursus waarin alle verschillende functies die beschikbaar zijn in Cocon Fiber worden verkend, inclusief een diepgaande kijk op het wijzigen van gegevens.

Dit programma is de ideale training om te leren hoe je het meeste kunt halen uit alles wat Cocon Fiber te bieden heeft.

CoconTheWeb Training - voor mobiele gebruikers

Deze programma's zijn speciaal bedoeld om mobiele gebruikers snel wegwijs te maken op CoconTheWeb.

View
De CoconTheWeb View Training laat gebruikers zien hoe ze snel toegang krijgen tot netwerken. Deze training is speciaal voor mensen in het veld die ter plaatse informatie nodig hebben om het netwerk goed te laten functioneren.

Module Veldwerk
De training Veldwerk laat ingenieurs en aannemers zien hoe zij de resultaten van hun werk vanuit het veld kunnen aanleveren en uploaden. Deze geavanceerde training vereist dat gebruikers de View Training al hebben gevolgd.

Consultancy

Advies over best practices bij uw asset management

Implementatie

Migratie en implementatie van software en systemen

Training

Een ideale start met geïndividualiseerde Cocon Fiber training