Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Maak een ideale start met speciale Cocon Fiber trainingen

Met onze gespecialiseerde training in Cocon Fiber software kunnen jij en/of je medewerkers snel aan de slag, of ze het systeem nu alleen gebruiken om informatie op te halen of verantwoordelijk zijn voor het wijzigen en updaten van je netwerkgegevens.

Voor elk specifiek type gebruiker hebben we een apart trainingsprogramma, klassikaal of via e-learning, dat erop gericht is om hen zo snel en efficiënt mogelijk vertrouwd te maken met het systeem, zodat u geen kostbare tijd verliest. De trainingen behandelen alle verschillende functionaliteiten die ze in hun dagelijkse activiteiten moeten gebruiken, zodat ze snel het meeste uit de software kunnen halen.

Geef je mensen de ideale start met het juiste trainingsprogramma voor het gebruik van Cocon Fiber!

Klassikale training

Cocon Fiber Basis

Leer de basis van Cocon in slechts drie dagen! Door middel van theorie en praktijkopdrachten leer je hoe Cocon werkt, van het raadplegen van de geografie tot het registreren en engineeren van een complete verbinding. De cursus wordt afgesloten met een examen.

Deze training is het voormalige gecombineerde pakket Cocon View + Cocon Muteer.

Cocon Fiber Bekijk

Leer de juiste informatie te vinden in Cocon met Cocon Fiber View in deze eendaagse cursus. Deze cursus is speciaal voor de gebruiker die alleen de netwerkinformatie wil raadplegen. De cursus wordt afgesloten met een examen.

Cocon Fiber Bekijk

Veldwerk helpt ingenieurs en aannemers bij het indienen van de resultaten van hun werk vanuit het veld in een FTTO-omgeving. Deze training kan alleen worden gevolgd nadat de gebruiker de CoconTheWeb e-learning met succes heeft afgerond.

Cocon Fiber Academie

Product e-learning

Naast de klassikale producttraining kunnen andere producttrainingen als e-learning worden gevolgd, zoals CoconTheWeb, CttH of de post-connectietool.

Cocon geavanceerde e-learnings

Nog niet klaar met leren na het afronden van je Cocon Basics training? Vul je kennis aan met de vele vrijblijvend e-learnings op Cocon Fiber Academy. Volg instructies, stappenplannen of bekijk video's. Dit alles is bedoeld om je te ondersteunen in je dagelijkse werk.

Consultancy

Advies over best practices bij uw asset management

Implementatie

Migratie en implementatie van software en systemen

Training

Een ideale start met geïndividualiseerde Cocon Fiber training