Over ons

Bij Speer IT zijn we trots op wat onze mensen kunnen bereiken en wat dat betekent voor onze klanten, onze partners en zelfs voor de planeet.

Persoonlijke groei en ontwikkeling, zorgen voor de hoogste kwaliteit, elkaar helpen en samenwerken, en de verantwoordelijkheid nemen voor onze sociale en ecologische voetafdruk zijn zaken waar wij veel waarde aan hechten. 

Lees verder en ontdek alles over Speer IT!

Over ons

De mensen, het bedrijf - de professionals achter glasvezelregistratie.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bij Speer IT hechten we veel waarde aan duurzaam en verantwoord ondernemen en proberen we daar op alle mogelijke manieren aan bij te dragen. 

Certificering

Speer IT staat voor kwaliteit boven alles. Onze jarenlange certificering is het bewijs van onze inzet voor informatiebeveiliging en kwaliteitsborging.

Resources

U kunt ons nieuws en andere resources hier vinden.

Succesverhalen

Lees wat onze klanten zeggen over onze oplossingen.

Partners

Wij vinden dat échte innovatie het resultaat is van samenwerking en co-creatie.

Natuurlijke netwerken

De betekenis van de afbeeldingen op onze website

Netwerken begrijpen en visualiseren is ons vak. Het is fascinerend om te zien hoe door mensen gemaakte netwerken vaak een afspiegeling zijn van verbindingen, gemeenschappen, en netwerken in de natuur. Netwerken zoals het 'wood-wide web' met zijn schimmelverbindingen, bacteriën die koloniseren door signaalmoleculen af te geven, of zelfs het spinnenweb dat trillingen terugstuurt naar de spin om de exacte locatie van zijn prooi aan te geven. Koralen die op elkaar voortbouwen afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden, de spreeuwenformatie die verbonden blijft omdat individuen gelijk met hun naaste buren bewegen - allemaal fascinerende vormen van netwerkcommunicatie en samenwerking.

Wij geloven dat onze collaboratieve en verzorgende manier van werken met onze klanten en onze mensen net zo krachtig is als natuurlijke netwerken. En net zoals we de netwerken van onze klanten beschermen, doen we ook ons best om onze impact op de natuur te beperken. U kunt hier meer lezen over onze inspanningen op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe productontwikkelingen, evenementen en ander nieuws.