Innoveren door samenwerking en co-creatie

Tijdens de groei van ons bedrijf en het uitbreiden naar internationale markten hebben wij nauw samengewerkt met onze klanten en onze partners om de juiste richting te bepalen voor nieuwe ontwikkelingen specifiek voor de glasvezelindustrie. Onze overtuiging is dat samenwerken meer vooruitgang betekent voor iedereen!

Hieronder enkele samenwerkingsinitiatieven:

Gridsz Platform

Het platform voor betere telecomverbindingen, ontwikkeld in een joint venture met Infodation. Gridsz is een geïntegreerd, modulair SaaS-platform waarmee telecomgebruikers hun fysieke netwerken op één plek kunnen beheren.

FiberFit Monitoring

FiberFIT, een samenwerking met Simac Electronics, test en bewaakt glasvezelnetwerken voor continu inzicht in de leveringskwaliteit via live dashboards en alerts.

Bodemrisicokaart

Een samenwerking met Stantec om de bodemrisicokaart rechtstreeks beschikbaar te maken in Cocon Fiber. Dit geeft een extra laag informatie over de bodemkwaliteit om veiligheidsmaatregelen te kunnen bepalen alvorens grondwerkzaamheden uit te voeren.

Gecertificeerd partner

Yungo heeft een team van ingenieurs dat zich richt op het plannen, optimaliseren en documenteren van de uitrol van FTTx-netwerken over de hele wereld. Yungo gebruikt al vele jaren Speer IT software.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe productontwikkelingen, evenementen en ander nieuws.