Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Oplossingen

Glasvezel is wat we doen.

Speer IT is al meer dan twee decennia de toonaangevende leverancier van glasvezelregistratie software in Nederland. We leveren ook oplossingen aan internationale telecombedrijven in verschillende landen. We kunnen met veel trots zeggen dat we altijd met onze klanten samenwerken en naar hen luisteren om innovatieve oplossingen te creëren voor het beheer van hun fysieke netwerken.

Elke oplossing die Speer IT biedt, hetzij alleen of in samenwerking met andere experts in digitalisering, is ontwikkeld met het doel het beheer van glasvezelnetwerken voor onze klanten gemakkelijker en rendabeler te maken. En omdat glasvezel onze core business is, kunt u erop vertrouwen dat elke oplossing tot in de fijnste details alles biedt wat u nodig heeft voor een optimaal netwerkbeheer.

Cocon Fiber

De op Azure gebouwde SaaS-oplossing op één platform, die u een compleet, gedetailleerd overzicht biedt van zelfs de meest complexe netwerkinfrastructuur.

Gridsz

Het modulaire SaaS-platform waarmee gebruikers elk aspect van het fysieke telecomnetwerk binnen één geïntegreerd systeem kunnen beheren.

FiberFIT Monitoring

FiberFIT Monitoring biedt u de mogelijkheid om fysieke netwerkcontrole efficiënter uit te voeren, met behulp van live dashboards en instelbare alerts.

Wilt u het zelf zien? Vraag een demo aan!

De beste manier om erachter te komen hoe onze softwareoplossingen voor uw bedrijf kunnen werken, is door het zelf uit te proberen. We laten u graag zien hoe het werkt met een vrijblijvende demo. 

Wilt u het met eigen ogen zien? Vraag dan een demo aan! Wij nemen contact met u op over uw specifieke behoeften, zodat wij een gerichte demo kunnen geven waarbij het asset managementsysteem zo goed mogelijk bij uw eigen situatie aansluit.