Kwaliteit en veiligheid

Speer IT staat voor kwaliteit boven alles. Onze jarenlange certificering is het bewijs van onze inzet voor informatiebeveiliging en kwaliteitsborging.

Speer IT ISO 9001 - kwaliteitsbeheer
Speer IT ISO 27001 - informatiebeveiliging

Speer IT's succesvolle ISO 9001 en 27001 certificeringsaudits

Speer IT is wederom gecertificeerd na een uitgebreide ISO audit. Deze jaarlijkse audit, uitgevoerd door een onafhankelijke en geaccrediteerde certificeringsinstantie, is voor ons van cruciaal belang. We zijn dan ook blij te kunnen aankondigen dat we onze meest recente audits zonder noemenswaardige bevindingen hebben doorstaan.

"Deze certificering is erg belangrijk voor ons", legt Peterpaul Brundel, CFO en Quality Manager bij Speer IT, uit. "Ik ben verantwoordelijk voor de ISO-certificeringen en het bewaken van alles wat daarvoor nodig is."

"Ik denk dat het geen uitleg behoeft dat informatiebeveiliging voor ons bij Speer van cruciaal belang is," vervolgt Brundel. "Vooral in de tijd waarin we momenteel leven en werken. Voor ons komt de klant op de eerste plaats, en daarbij hoort ook de beveiliging van alle gegevens waar onze mensen en systemen dagelijks mee omgaan.

Onze klanten moeten er blindelings op kunnen vertrouwen dat wij onze zaken - de processen, diensten en toepassingen - goed op orde hebben.

Voor ons is vertrouwen de onmisbare schakel in een partnerschap. In die context willen wij met deze certificeringen bewijzen dat wij onze diensten en onze producten voortdurend verbeteren en dat wij al het nodige doen om te voldoen aan de huidige normen van ISO 9001 en ISO 27001.

Certificering krijgen is één ding, maar die behouden is iets anders. Deze jaarlijkse audits houden ons scherp. Samen met de auditors kijken we regelmatig waar nog verbeteringen mogelijk zijn. We zijn blij met de recente succesvolle afronding van de audits voor onze ISO-certificeringen", aldus Brundel.

U kunt hier meer te weten komen over ISO-certificeringen: ISO 9001 (ISO 9001 - Wikipedia) en ISO 27001 (ISO/IEC 27001 - Wikipedia).